[RO] Kaufland sperie virusul cu garduri; Carrefour solicită certificatul nazist de vaccinare Back to Top

[RO] Kaufland sperie virusul cu garduri; Carrefour solicită certificatul nazist de vaccinare

Aduc în atenția voastră un caz un pic mai special: Kaufland. Acest mare lanț de magazine cu origini în țara care a inventat nazismul - Germania - a decis ca în anumite locații să monteze garduri metalice la interior pentru a separa albii de negri, evreii de arieni, nevaccinații de vaccinați fără a exista nici un fel de bază legală pentru așa ceva nu că ar fi posibilă legal o astfel de segregare.Carrefour condiționează deasemenea accesul în mai multe magazine de prezentarea certificatului nazist de vaccinare.Vă invit să vizionați un material privind condițiile de intrare într-un magazin Kaufland și un magazin Carrefour, pe pagina de Facebook Aurelian.ro.
Imagine: Pixabay (imagine modificată)
Având în vedere acest comportament, efectiv acești indivizi se cred stăpâni de sclavi în România, am transmis următorul mesaj către Kaufland:

respectiv către Carrefour:

În cazul puțin probabil în care vor binevoi să răspundă, acest articol va fi actualizat cu răspunsurile primite. Între timp eu voi boicota toate magazinele Kaufland și Carrefour și vă invit și pe voi să faceți la fel. Cumpărăm de la piață, cumpărăm de la țărani, nu plătim TVA și nici nu contribuim la profiturile corporațiilor care susțin introducerea certificatului nazist de vaccinare.Vă rog să distribuiți acest material, să lăsați un comentariu mai jos și să adăugați în Lista națională a rușinii, utilizând acest formular, locațiile în care se solicită certificatul nazist de vaccinare.Published by Marius Șerban at 21:58 on 23.11.2021 [EEST]